Daglig verksamhet Fridhemsplan

På DV Fridhemsplan håller Fashion House till! Vi designar och syr våra egna kläder. Vi gör också modevisningar med egen musik, dans och styling. Vi jobbar också på att bli bättre på att leva ännu mer självständigt - vi kallar det Life Coaching.

På Unika DV Fridhemsplan har vi inriktning Fashion house och gör läckra modevisningar inför publik. Vi designar och syr mode och även kläder som är praktiska och genomtänkta. Vi dansar även professionellt inför våra modevisningar. Styling och smink använder vi oss för att göra våra shower så proffsiga som möjligt. Vi bygger också rekvisita och kulisser och skapar egen musik till våra shower i en nybyggd musikstudio. Som alltid på Unika har vi även ett Life Coaching utbud som handlar om att utveckla sig själv för att kunna bli ännu mer självständig.

Våra lokaler är genomtänkta, hemtrevliga, moderna och har alltid ett unikt tema i inredningen. Här på Fridhemsplan är det grafittistil som gäller och en väldigt imponerande dansstudio.

På Unika daglig verksamhet Fridhemsplan har vi plats för 20 deltagare. Vi har 4 coacher anställda samt en gruppchef. Vår målgrupp är främst vuxna med lindrig utvecklingsstörning samt med vissa autistiska drag.

Unika DV Fridhemsplan ligger på Kronobergsgatan 37. Två minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation.

Vår personal har talanger inom estetiska områden: kläddesign, smink, foto, mode och dans. På Unika DV Fridhemsplan jobbar Jakob, Malin, Carolina och Ida. Gruppchefen heter Maja och nås på maja.huhn@attendo.se.

Boka gärna tid för besök och följ oss på facebook.com/unika samt på Instagram.

Här ligger det

Vi finns på Kronobergsgatan 37, 112 33 Stockholm.

Kontakta verksamheten på telefon 070 762 82 10 eller e-post maja.huhn@attendo.se.

1