Daglig verksamhet Fridhemsplan

På DV Fridhemsplan håller Fashion House till! Vi designar och syr våra egna kläder. Vi gör också modevisningar med egen musik, dans och styling. Vi jobbar också på att bli bättre på att leva ännu mer självständigt - vi kallar det Life Coaching.

På Unika DV Fridhemsplan har vi inriktning Unika Fashion. Vi designar egna kläder och skapar läckra modevisningar. I januari 2018 arrangerade vi en catwalk på Sergels torg under Fashion Week som fick uppmärksamhet i media. På Unika Fridhemsplan kan du antingen jobba som modell i vår Catwalk eller som kläddesigner. Vi dansar även i vår stora dansstudio som vi också använder för professionella fotograferingar. Unika Fridhemsplan är vår mest kreativa verksamhet när det gäller skapande verksamhet. Vi kan trycka egna mönster på vår klädesplagg efter att vi byggt ett eget mörkrum. Vi skapar associarer och bygger vår egen rekvisita och vi sminkar och stylar oss i vår skönhetssalong, allt för att göra våra shower så proffsiga som möjligt. Självklart skapar vi vår egen musik i vår musikstudio. Som alltid på Unika har vi även ett Life Coaching utbud som handlar om att utveckla sig själv för att kunna bli ännu mer självständig.

Våra lokaler är genomtänkta, hemtrevliga, moderna och har alltid ett unikt tema i inredningen. Här på Fridhemsplan är det grafittistil som gäller och en väldigt imponerande dansstudio.

På Unika daglig verksamhet Fridhemsplan har vi plats för 20 deltagare. Vi har 4 coacher anställda samt en gruppchef. Vår målgrupp är främst vuxna med lindrig utvecklingsstörning samt med vissa autistiska drag.

Unika DV Fridhemsplan ligger på Kronobergsgatan 37. Två minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation.

Vår personal har talanger inom estetiska områden: kläddesign, smink, foto, mode och dans. På Unika DV Fridhemsplan jobbar Jakob, Malin, Carolina och Alica.

Boka gärna tid för besök och följ gärna Unika på Facebook och Instagram. Vi lägger ständigt upp klipp och bilder.

Här ligger det

Vi finns på Kronobergsgatan 37, 112 33 Stockholm.

Kontakta verksamheten på telefon 070 762 82 10 eller e-post maja.huhn@attendo.se.

1