Daglig Verksamhet Östermalm

På DV Östermalm gör vi musikaler! Vi gör allt i produktionen, från manus och musik till scenkläder, ljus, scenografi och såklart framförandet - ett stort arbete både på och bakom scenen.

På Unika DV Östermalm jobbar vi med musikalproduktion.

Vi skapar våra musikaler själva helt från grunden. Det börjar med en historia som kommer till liv genom våra skådespelare. Sedan skapar vi låtar och danskoreografier. Vi gör även kostymer och scenografi. Till sist kommer mötet med publiken där allt smälter samman till en helhet!

Vi har två danssalar. Där är vi mycket under våra Produktions-pass. Spelar teater, skriver låtar, sjunger och dansar. Vi har också en musikstudio, där vi bland annat gör en skiva till varje föreställning vi sätter upp. På Life Coaching har vi ett utbud som alla handlar om att utveckla sig själv för att kunna bli ännu mer självständig. Det kan handla om relationer, om att åka lokaltrafik, om självkänsla eller om budgetträning. På Bakom Kulisserna skapar vi kostymer, rekvisita och scenografi.

Vår lokal består av två våningar som länkas samman med en spiraltrappa. Här har vi plats för 21 deltagare, 5 coacher samt en gruppchef. Vår målgrupp är främst ungdomar och vuxna med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag.

Unika DV Östermalm ligger på Oxenstiernsgatan 23. Ta 4:ans buss till slutstationen Radiohuset eller ta en 5 minuters promenad från Karlaplans tunnelbanestation..

På Unika DV Östermalm jobbar coacherna Kristian, Emelie, Julia, Claes, Jonna och Hanna. Tillsammans har de heltäckande kompetens och utbildning inom området musikalproduktion: låtkomposition, manusförfattande, dans, musikproduktion, sångcoachning, regi, kostym och scenografi. Platsansvarige på Unika Östermalm heter Kristian och nås på kristian.kaspersen@attendo.se.

Boka gärna tid för besök och följ gärna Unika på Facebook och Instagram. Vi lägger ständigt upp klipp och bilder.

Här ligger det

Vi finns på Oxenstiernsgatan 23 i Stockholm.

Kontakta verksamheten på telefon 070 762 82 12 eller e-post kristian.kaspersen@attendo.se.

1