Daglig Verksamhet Stadshagen

Musikaler är vår grej på DV Stadshagen! Vi gör allt i musikalen, från manus och musik till scenkläder, ljus, scenografi och såklart framförandet - ett stort arbete både på och bakom scenen!

På Unika DV Stadshagen jobbar vi med musikalproduktion.

Vi bygger alltså en hel musikalproduktion, helt själva. Efter ett fast veckoschema skriver vi manus, musik, koreograferar egna danser, ritar och syr upp scenkläder, bygger scenografi och rekvisita.. Det är ett stort men roligt arbete där alla kan bidra med något, efter egen förmåga. De som inte vill stå på scenen kan istället jobba bakom kulisserna med allt vad det innebär. Alla behövs! Som alltid på Unika har vi även life coaching på schemat som handlar om att utvecklas och bli så självständig som möjligt. 

På Stadshagens dagliga verksamhet arbetar vi med musikalproduktion och lifecoaching mot ett mål: Att alla arbetstagare ska utvecklas och bli självständiga, självsäkra och kompetenta artister, i en miljö som helt är anpassade efter dem.

Vi har en stor teaterscen i lokalen där vi, utöver musikalproduktionerna,även har gratisshower där våra artister turas om att uppträda inför publik. Vår lokal påminner om en härlig antik teater med inslag av vinrött och guld. Vi vill vara en kreativ plats där alla får plats och där ingen idé är för tokig eller "fel".

Vi har plats för 21 deltagare och har 5 coacher anställda samt en gruppchef på plats. På Unika DV Stadshagen arbetar Kristoffer, Fanny, Solhanna, Jennifer och Caroline. Tillsammans har de heltäckande kompetens och utbildning inom området musikalproduktion: instrument, sångcoaching, musikstudio, dans, teater, kostym, design, konst och kulissbyggande.

Boka gärna tid för besök och följ Unika på facebook eller Instagram. Unika DV Stadshagen ligger på Sankt Göransgatan 153. Ta tunnelbanan till Stadshagen och välj uppgång Mariedalsvägen, gå sedan 20 meter till höger.

Här ligger det

Vi finns på Sankt Göransgatan 153 i Stockholm.

Kontakta verksamheten på telefon 08 - 124 522 43 eller e-post frida.aberg@attendo.se.

1