Daglig Verksamhet Vasastan

Här gör vi vår egen TV-kanal, Unika TV! Vi bjuder ofta in kändisar och intervjuar dem - hittills har vi haft bl.a Mark Levengood, Lill Lindfors, Dolly Style och Robert Aschberg.

På Unika DV Vasastan arbetar vi med en egen TV-show där vi intervjuar artister, politiker och andra intressanta kändisar i vår TV studio. Lill Lindfors, Mark Levengood, Dolly Style, Agneta Sjödin, Robert Aschberg med flera har redan gästat vårt TV-program. Vi har också dans, film, redigering och en egen musikstudio. Naturligtvis jobbar vi också med skönhetssalongen, bakom kulisserna arbete och vi har även Life Coaching. 

Vi har inrett lokalen i retrostil med härliga tapeter och gamla möbler från 50 talet. TV studion består av en cool svartvit-rutig scen och läckra studiofåtöljer.

På Unika daglig verksamhet Vasastan har vi plats för 21 deltagare och vi har 5 coacher anställda samt en gruppchef. Vår målgrupp är främst ungdomar och vuxna med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med vissa autistiska drag.

Unika DV Vasastan ligger på Valhallavägen 52. Om man åker 4:ans buss mot Radiohuset kliver man av på busstopet som heter Odengatan. Tekniska högskolans tunnelbanestation ligger precis intill oss. Välj då uppgången mot Odengatan.

Vår personal är ofta pedagoger och har talanger inom följande områden: Dans, musik, drama, smink, hår, styling, kostym och kulissbyggande. På Unika DV Vasastan jobbar Jenny, Maria, Johnny, Lars-Peter och Boby. Gruppchefen heter Charlott och nås på charlott@unika.nu

Boka gärna tid för besök och följ oss på facebook.com/unika samt på Instagram.

Här ligger det

Vi finns på Valhallavägen 52 i Stockholm.

Kontakta Charlott på telefon 08 - 522 082 80 eller e-post charlott@unika.nu.

Vill du också vara med?

Kontakta oss på telefon 08 - 522 082 80 eller e-post info@unika.nu.

1