Korttids Östermalm

På Korttids Östermalm har vi en egen dansstudio och musikstudio! Vi bor i fina temarum - välj mellan Hawaii, Aquaria, Djungeln, Rymden och Lyxhotellet!

Vi har en egen danssal och en egen musikstudio. Vill du dansa loss med riktiga dansexperter, lära dig att skriva egna sånger och dessutom spela in dem i musikstudion? Då har du världens chans! Vi hittar så klart också på aktiviteter utomhus och ibland går vi på discon.

Vår målgrupp är främst unga med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag. På vårt korttids på Östermalm är alla mellan 16-25 år välkomna. Vi har plats för 11 ungdomar.

Unika Korttids Östermalm ligger på Oxenstiernsgatan 23, mittemot SVT och Radiohuset. Det går bussar hela vägen fram och det tar fem minuter att promenera från Karlaplans tunnelbana.

Om ni har frågor om Unika Korttids Östermalm kan ni kontakta platsansvarige Jennie på jennie.werlemar@attendo.se eller verksamhetschef martin.taranger@attendo.se. Boka gärna tid för besök och följ gärna Unika på Facebook och Instagram. Vi lägger ständigt upp klipp och bilder.

Här ligger det

Vi finns på Oxenstiernsgatan 23 i Stockholm.

Kontakta verksamheten på telefon 070 762 82 15 eller e-post jennie.werlemar@attendo.se.

1