Korttids Östermalm

På Korttids Östermalm har vi en egen dansstudio och musikstudio! Vi bor i fina temarum - välj mellan Hawaii, Aquaria, Djungeln, Rymden och Lyxhotellet!

Vi har en egen danssal, en egen musikstudio och instrument. Vill du dansa loss med riktiga dansexperter eller lära dig att skriva egna sånger? Vill du testa att spela in musik i vår musikstudio så har du världens chans! Vi hittar så klart också på aktiviteter utomhus och ibland går vi på discon.

Vår målgrupp är främst unga med lindrig-måttlig utvecklingsstörning samt med autistiska drag. På vårt korttids på Östermalm är alla mellan 16-25 år välkomna. Vi har plats för 11 ungdomar.

Unika Korttids Östermalm ligger på Oxenstiernsgatan 23, mittemot SVT och Radiohuset. Det går bussar hela vägen fram och det tar fem minuter att promenera från Karlaplans tunnelbana.

Om ni har frågor om Unika Korttids Östermalm kan ni kontakta platsansvarige Jennie på jennie.werlemar@attendo.se Följ oss gärna på https://www.facebook.com/UnikaSverige eller på Instagram. 

Här ligger det

Vi finns på Oxenstiernsgatan 23 i Stockholm.

Kontakta verksamheten på telefon 070 762 82 15 eller e-post jennie.werlemar@attendo.se.

1