Musikaler

Vi gör nya musikaler hela tiden! Vi brukar skriva manus och alla låtar själva. Vi syr också alla scenkläder och bygger upp egna kulisser! Här är några av musikalerna som vi har gjort den senaste tiden.

Lika Olika

Äntligen är det dags för nypremiär av succémusikalen LIKA OLIKA!  
Nu med ännu fler intriger och ännu mer kärlek! Kom och se historien som handlar om att alla är lika olika och det spelar ingen roll vem du är.

Cabaret Succé

Välkommen till den lilla teatern med de stora problemen! Stulna diamanter, sjungande gangsters, borttappade syskon, virriga teaterdirektörer och divor med stora egon är bara några av dem. Men med rätt attityd och lite sång och dans går allt att lösa!

En Midsommar-nattsdröm

Botten och hans vänner vill spela teater, men det är inte lätt när man bor i en magisk skog full med älvor, kungar och drottningar, trolldrycker och inte minst den busige Puck.

Pelle Svanslös och Annorlundingarna

I Uppsalas källare och gränder kan du uppleva en helt egen värld - om du är en katt! Här finns Elaka Måns med kompanjonerna Bill och Bull, Maja Gräddnos, Trisse och inte minst Pelle Svanslös själv. Men vad är en Annorlunding? Se musikalen så får du svaret!

Internatet

På Internatet styr en stenhård rektor med som förbjuder allt roligt och kreativt - som att sjunga, dansa, lyssna på musik och till och med le! Men ett gäng elever har egna planer...

1